PMR..Semoga kejayaan milik kalian!

 

From-Eldaterra-2009

PMR sedang berjalan. Kemungkinan minggu ini adalah minggu yang mendebarkan bagi pelajar-pelajar Tingkatan 3 seluruh Malaysia. Tetapi, mungkin juga ia merupakan minggu yang paling menyeronokkan dan dinanti-nantikan kerana segala usaha, persediaan yang dilakukan sebelum ini, maka inilah detiknya untuk ianya dipersembahkan. Tidak sabar-sabar untuk menantikan hasilnya dan mengecapi nikmat kejayaannya.

Apa pun, bagi adik-adik pelajar Tingkatan 3 (terutamanya bagi mereka yang telah sempat menerima khidmat rundingan dari RK Training) percayalah bahawa sebagai seorang insan, kita telah berusaha melakukan apa yang termampu. Adik-adik telah belajar bersugguh-sungguh, guru-guru telah mencurahkan segala ilmu dan petua, kami juga turut membantu memberi dorongan dan berkongsi pengalaman. Maka, yang tinggal sekarang ialah kita berserah dan bertawakkal kepada Yang Maha Menentukan segala sesuatu. Semoga Tuhan menentukan bahawa kejayaan adalah milik kita. Semoga adik-adik semua akan diberikan ketenangan dalam menjawab peperiksaan.

Kami menggilap kemahiran, anda mengecap kejayaan…!

p/s: Untuk adik-adik Eldatera, Sekolah Sri Puteri…buktikan kehebatan anda. Anda lebih hebat dari apa yang anda sangkakan..Hadiahkan kejayaan untuk mereka yang dikasihi..Semoga kenangan bersama RK Training akan sentiasa diingati. Kita bertemu lagi dipuncak kejayaan!

 

DSC04603

 

DSC04567

One thought on “PMR..Semoga kejayaan milik kalian!

 1. slm..
  abg razak,
  thanx!! 😉
  alhmdulillah..
  kami da bjaye lpasi xam PMR bru2 ni..
  hrp abg razak n all RK trainers dap d0akn kjayaan kami..
  insyallah,
  ELDATERRA 0711 100% 8As in PMR 2009~
  AMIN…..
  ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *